Logo ŽRK Budućnost / -FOTO: ŽRK BUDUćNOST
01/07/2024 u 11:58 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bemax nije više sponzor ŽRK Budućnost

Nakon tri sezone jedan od najuspješnijih crnogorskih kompanija se povukla iz sponzorskog pula

Kompanija „Bemax“ nakon tri sezone tokom kojih je bila generalni sponzor Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax, od danas više nije dio sponzorskog pula dvostrukog šampiona Evrope 

Od sezone 2021/22, jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija davala je ključni doprinos funkcionisanju najtrofejnijeg crnogorskog kluba, koji je prije tri godine, na početku saradnje, bio u velikim finansijskim problemima.

Nakon finansijske stabilizacije kluba, „Bemax“ napušta sponzorski pul ŽRK Budućnost u trenutku kada su izmirene sve obaveze iz prethodnih sezona i formiran sastav za narednu, sezonu 2024/25, u kojoj je cilj da „plave“ ponovo budu konkurentne rivalima u EHF Ligi šampiona.

- Za nas kao društveno odgovornu kompaniju, koja pruža podršku sportu, kako pojedinačno, tako i klubovima i nacionalnim savezima, bila je čast što smo u prethodne tri sezone bili generalni sponzor brenda kao što je ŽRK Budućnost. Uspjeli smo da riješimo nagomilane finansijske probleme, doprinesemo formiranju tima za narednu sezonu i klub ostavimo bez ijedne neizmirene obaveze iz prethodnih sezona, uključujući i nedavno završenu 2023/24. Sigurni smo da će klub uskoro dobiti novog sponzora i nastaviti da bude najbolji predstavnik crnogorskog rukometa i sporta na međunarodnoj sceni - naveli su iz kompanije „Bemax“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 11:59