Бојана Поповић / - Фото: Стефан Ивановић/РСЦГ
02/08/2021 u 15:06 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бојана Поповић: Последњих 15 минута вјетар у леђа, добро се знамо са Рускињама

Одговорили смо на прави начин, Марина jе добро бранила и дала нам додатни вjетар у леђа, тако да су то добре ствари пред Русиjу, истакла је селекторка Поповић

Селекторка Бојана Поповић изразила је задовољствол, због добре игре рукометашица у последњих 15 минута и разочарање због великог броjа техничких грешака.

- Нашли смо стабилну поставу коjа jе могла да изнесе 6-0 одбрану, транзициjу и напад. Jедино смо од 47. минута до краjа били без техничких грешака. Уколико их направите преко 20 на утакмици онда се ни против jедне репрезентациjе не може играти - рекла jе Поповић.

Селекторка је истакла и да уколико добра одбрана ривала проузрукуjе толики броj грешака онда свака част.

- Али ако правимо грешке без разлога или ничим изазвани, то не могу да схватим. Онда jе риjеч од недисциплини, фокус или незнање. Просто, грешке мораjу да се смање, данима о томе причамо, немогуће jе доћи до доброг резултата ко год био рива са друге стране - поручила је Поповић.

Она је истакла да остаjе жал што дjевоjке нису осjетиле сласт ове побjеде, посебно због самопоуздања.

- Али ових 15 минута ће пуно да нам значе за оно што слиjеди, тако да сам задовољна у том диjелу. Одговорили смо на прави начин, Марина jе добро бранила и дала нам додатни вjетар у леђа, тако да су то добре ствари пред Русиjу. Са Рускињама сам имала много мечева у кариjери, jедноставно доста добро се знамо. То jе екипа коjа jе освоjила Олимпиjске игре, заjедно су дуго година, познаjемо их и кроз Лигу шампиона и то jе екипа коjа се кроз оваj турнир дизала. Сезона jе била таква, због познате ситуациjе са короном, форма играчица jе варирала, неке су дошле спремне, неке не. Подигли су ниво игре и мораћемо да нађемо поставу коjа ће им се наjбоље супроставити - закључила jе Поповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:23