Млади ватерполисти на пријему / - Фото: Ватерполо савез
19/10/2021 u 05:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бронзани ватерполисти добили статус перспективних спортиста

Вршитељка дужности помоћнице директора Управе за спорт и младе, Ксениjа Божовић, данас jе у просториjама Управе, угостила младу ватерполо репрезентациjу Црне Горе, коjа jе освоjила бронзу на Свjетском првенству у Прагу

Нашим ватерполистима утврђен jе статус перспективних спортиста, те су тиме и стекли право на jедногодишњу стипендиjу од Управе за спорт и младе.

- Поносна сам на наше младе спортисте коjи заиста постижу изванредне резултате и наjманjе што ми, као Управа надлежна за бригу о спортистима, можемо да урадимо jесте да их наградимо за постигнуте резултате и тиме их препознамо и мотивишемо у даљем раду. Желим им свима пуно среће и надам се да ће наставити да нас чине овако радосним, као и до сада - поручила jе Ксениjа Божовић.

Подсjећамо, бронзу на СП освоjили су играчи Ален Исљамовић, Василиjе Маринковић, Василиjе Радовић, Андриjа Кораћ, Марко Милић, Данило Радовић, Марко Мршић, Вук Драшковић, Урос Вучуровић, Ђорђиjе Станоjевић, Мирослав Перковић, Jован Вуjовић, Петар Вуjошевић. Поред тренера Миодрага Мировића, у стручном штабу су били jош помоћни тренери Угљеша Бргуљан и Миодраг Матковић, доктор Владимир Дедовић и техничка подршка Васко Вучковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:28