Одбојкаши Будве / - фото: CEV.LU
06/10/2021 u 21:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Будвани са пуно самопоуздања путују у Загреб

Милић: Били смо храбри и концентрисани у кључним моментима. Бојић: Притисак је био велики, надам се да ћемо славити и у реваншу

Успјешно су одбојкаши Будве дебитовали у новој сезони. Клуб из црногорске метрополе туризма је савладао Младост након 125 минута игре са 3:2 у сетовима у првом мечу квалификација за Лигу шампиона

С обзиром да су славили тек у тај-бреку јасно је да ће црногорски прваци морати да побиједе и у реваншу, 14. октобра у Загребу, уколико желе у другу рунду квалификација за најквалитетније европско клупско такмичењe.

Много битна побjеда са нас и самопоуздање циjеле екипе. Очекивано тешка утакмица са много осцилациjа, али ипак смо успjели у кључним моментима да одиграмо и храбро и максимално концентрисано. Знамо да нас у Загребу очекуjе тежак меч, али jедини циљ нам jе побjеда и пролазак у следећу рунду – пренијела је „одбојка.ме”  изјаву црногорског репрезентативца Блажа Милића.

Средњи блокер је уписао 11 поена. Три поена више је освојио Слободан Бојић.

Приjе свега бих честитао своjим саиграчима на добро одиграноj партиjи. Био jе велики притисак, прва официjелна утакмица пред домаћом публиком. Пресрећан сам што смо побиjедили, самим тим идемо растерећениjе у Загреб на реванш. Надам се да ћемо и тамо побиjедити и проћи у друго коло Лиге шампиона – рекао је Бојић.

За најкорснијег играча дуела између Будве и Младости, ЦЕВ је прогласио коректора „наранџастих” Марка Гмитровића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 18:14