Spremni za put u Sofiju / -FOTO: BSCG
09/10/2024 u 09:53 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Crna Gora sa troje boksera na EP u Sofiji

Boje Crne Gore na šampionatu Starog kontinenta do 23 godine u glavnom gradu Bugarske braniće: Bojana Gojković u kategoriji do 57 kg, Tomislav Đinović do 60 kg i Petar Liješević do 86 kg

Bokserska reprezentacija Crne Gore sjutra putuje za Sofiju, gdje će se do 20. oktobra održati Evropsko prvenstv do 23 godine.

Boje Crne Gore u glavnom gradu Bugarske braniće troje boksera - Bojana Gojković u kategoriji do 57 kg, Tomislav Đinović do 60 kg i Petar Liješević do 86 kg. Sa njima će u Sofiji boraviti selektor Nikola Ružić i trener BK Zlatičanin – Momčilo Zlatičanin.

-Naši reprezentativci su pripreme za šampionat u Bugarskoj obavili u svojim klubovima – Bojana i Petar u BK Budva, a Tomislav u BK Zlatičanin. Uspješnu provjeru imali smo prije dvije nedjelje na turniru u Madridu, gdje su svo troje odradili po dvije borbe protiv veoma kvalitetnih rivala, što je nama iz Stručnog štaba dalo mogućnost da vidimo u kakvoj su formi i na čemu treba do poradimo do puta u Bugarsku. Tih 15-ak dana do prvenstva u Sofiji smo iskoristili da otklonimo uočene nedostatke, tako da spremni i u dobrom raspoloženju putujemo za Bugarsku, rekao je selektor Nikola Ružić.

Na šampionatu u Sofiji će nastupiti bokseri iz 30 zemalja Starog kontinenta, a žreb je u petak u večernjim časovima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. oktobar 2024 09:53