Тренерска конвенција Крањска Гора / - фото: ОСЦГ
23/09/2021 u 14:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорски тренери на конвенцији ЦЕВ

Борис Jањић, Драго Цимбаљевић, Даница Недовић, Горан Канкараш и Драган Машковић боравиће у петак и суботу у Крањској Гори

Одбојкашки тренери из Црне Горе Борис Jањић (Никшић), Драго Цимбаљевић (Подгорица), Даница Недовић (Будва), Горан Канкараш (Бар) и Драган Машковић (Биjело Поље), учествоваће на другој ЦЕВ тренерској конвенцији у Крањској Гори (24 –26. септембар).

Прва тренерска конвенциjа одржана jе приjе двиjе године, а прошле ниjе организована због пандемиjе вируса Ковид-19.

На конвенцији учествуjу наставници и тренери из читаве Европе, а овог пута могућност приjављивања дозвољена jе и представницима конфедерациjа са других континената.

Европска тренерска комисиjа и техничко и развоjно одjељење ЦЕВ-а радили су интензивно заjедно са Одбоjкашком федерациjом Словениjе да догађаj буде на наjвишем нивоу. Програм се састоjи од теоретске и практичне наставе, као и завршног панела и групне дискусиjе заказане са недjељу уjутру, 26. септембра, непосредно приjе повратка учесника, како би нове идеjе могли што приjе да имплементираjу у своjим срединама, а све зарад стварања нових генерациjа одбоjкашица и одбоjкаша. Тренерска конвенциjа jе кључни сегмент школског проjекта ЦЕВ-а и предвиђено jе да помогне тренерима и наставницима да се повежу међусобно, да се умреже, остану у контакту и размjењуjу знања са колегама из других средина – навели су из Одбојкашког савеза Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:05