Demant BSCG / -FOTO: BSCG
28/06/2024 u 10:43 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Demant BSCG: Bez sponzorstva i donacija od EPCG

Bokserski savez Crne Gore želi da javno da reaguje na navode koji ovih dana kruže u raznim medijima, a vezano za donacije i sponzorstva Elektroprivrede Crne Gore

Navode u medijima da je Elektroprivreda Crne Gore donirala i sponzorisala Bokserski savez Crne Gore, ova sportska asocijacija želi da javno demantuje.

-Bokserski savez Crne Gore želi da javno da reaguje na navode koji ovih dana kruže u raznim medijima, a vezano za donacije i sponzorstva Elektroprivrede Crne Gore. Sa tim u vezi je saopšteno da je EPCG u 2022. i 2023. godini dodjelila BSCG 25.000 eura, što kategorično želimo da demantujemo, jer to nije istina. Naime BSCG, kao jedan od zvanično najuspješnijih nacionalnih saveza poslednjih nekoliko godina se nekoliko puta zvanično obraćao EPCG sa konkretnim predlozima sa saradnju, medjutim ni u jednom trenutku do iste nije doslo. Tako da EPCG kao ni jedna druga privatna ili državna društveno korisna kompanija Bokserskom savezu Crne Gore poslednjih godina nije uplatila niti jedan euro pomoći, što ga iz nepoznatog razloga svrstava u jedini sportski savez bez ikakve domacć sponzorske podrške. Takodje, želimo sa zahvalnošću da istaknemo da je BSCG jedinu podršku imao od redovnog finansiranja Ministarstva sporta i mladih, zatim Crnogorskog olimpijskog komiteta, Opštine Budva kao i od ličnih sredstava predsjednika saveza Aleksandra Klemenka, kao i njegovih medjunarodnih partnera, saopšteno je iz BSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 10:43