Бргуљан незадовољан игром / - фото: VLV.HU
29/07/2021 u 10:45 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Драшко Бргуљан: Хрватска била боља, морамо побиједити Србију

Немамо игру, превише се ослањамо на Леку у нападу, превише је оптерећен и игра цијелу утакмицу, истакао је Бргуљан

Драшко Бргуљан, није био задовољан издањем ватерполиста у мечу са Хрватском, и истакао је да Ајкуле нису заслужиле побједу, те да је резултат сасвим реалан.

– Побиједили су нас тачно онолико колико су били бољи, у свим елементима. Немамо игру, превише се ослањамо на Леку у нападу, превише је оптерећен и игра цијелу утакмицу. Мораће још неко да искочи, јер једноставно, не дјелујемо добро, нема енергије коју имамо иначе - истакао је Бргуљан.

Он је поручио и да су Ајкуле добро пливале само прву четвртину, 15 играча више, пар добрих шанси на старту када су могли отићи на 3:0.

- Слабо играмо на играча више, нешто не штима. Могло би се доста промијенити, морамо да побиједимо Србију, да зависимо само од нас самих. Морамо прво побиједити Казахстан, ваљда ће бити једна лакша утакмица да се одморимо, и онда морамо побиједити Србију. Не иде нам напад, много смо погодили статива и против Шпанаца, немамо ни нашу контру, мада све екипе су нас добро упознале. Чини ми се да је Хрватска више жељела побједу, њима је требала побједа са више разлике. Апсолутно заслужено побиједили и ја им честитам – закључио је Бргуљан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:59