Ајкуле побједом започеле припреме / - Вук Илић
01/06/2021 u 22:14 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Гојковић: Амбијент инспирисао играче, подмлађен састав оправдао очекивања

Вечерас није било у екипи неколико стандардних репрезентативаца због Ф4 Евролиге, али су заслужено млађи били ту, мада и репрезентација САД-а је била без четворице стандардних играча, казао је селектор Гојковић

Репрезентација Црне Горе савладала је САД, а ајкуле су након меча биле задовољне, обзиром да су наступиле у подмлађеном саставу, а колико им је значио овај меч показује да су били посебно инспирисани што су после дуже времена наступили пред публиком.

Селектор Владимир Гојковић истакао је да је у почетку било све под контролом наше репрезентације, међутим у трећој четвртини је дошло до пада.

– Све вријеме су нас враћали у егал и на крају смо дошли до пенала. Лијепо је што смо побиједили прву утакмицу, после дуго времена пред навијачима, и свима нам је пријао амбијент. Имамо много тога да анализирамо, али о томе ћемо накнадно. Вечерас није било у екипи неколико стандардних репрезентативаца због Ф8 Лиге шампиона, али су заслужено млађи били ту, мада и репрезентација САД-а је била без четворице стандардних играча – поручио је Гојковић.

Душан Матковић је поручио да је задовољан након вечерашње побједе, те да су у мечу који је одигран у Подгорици ајкуле биле поражене након петераца.

– Драго ми је да смо се реванширали, било је доста грешака, али на вријеме смо да их исправимо у наредном периоду и да се пласирамо на Олимпијске игре – поручио је Матковић.

Саво Ћетковић је навео да могу бити задовољни стартом припрема.

– Почели смо одлично меч, повели са великом разликом али нажалост нисмо задржали исти темпо, али можемо бити задовољни обзиром да је сами почетак припрема – поручио је Ћетковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 01:59