Владимир Гојковић / - фото: SCREENSHOT/FINA.ORG
29/10/2021 u 11:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гојковић провјерио играче из домаћих клубова

Црногорски ватерполисти у Никшићу одрадили петодневне припреме. Ново окупљање планирано за крај новембра

Ватерполисти Црне Горе завршили су јутрос (петак) петодневне припреме у Никшићу.

Селектор „црвених” Владимир Гојковић провјерио је стање 25 играча из домаћих клубова.

Све је протекло како смо планирали. Млади играчи су дошли изузетно мотивисани, неки од њих су се по први пут сусрели са овим радом и конкуренцијом, што је код њих сигурно произвело додатну мотивацију. Имали смо неких ситних проблема са повредама, што је у неку руку разумљиво јер су поједини играчи имају доста мањи обим рада у клубовима, због проблема са базеном. Све у свему, могу бити задовољан. Видјели смо оно што смо хтјели, а то да ли за неке наредне акције можемо још озбиљније укључи у рад и шири списак репрезентације поједице који су били овдје – рекао је Гојковић.

Црногорски ватерполисти су на старту новог олимпијског циклуса. Наредног љета их очекују два велика такмичења, Свјетско првенство у Јапану и шампионат Старог континента у Сплиту. У јануару ће стартовати Свјетска лига. Због тога је потребно проширити базу. Гојковић поручује да ће искористити сваки слободан термин да окупи потенцијалне репрезентативце.

У плану су до Нове године још два краћа окупљања, крајем новембра и децембра, јер је календар пренатрпан. У јануару стартује Свјетска лига, али пошто још нису жребане групе не можемо знати детаљно план припрема – додао је Гојковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:34