Ислам Махачев изазива Фергусона / - твитер
18/07/2021 u 19:07 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хабибов ученик жели борбу са Тонијем Фергусоном

Желим да будем као он, јер Хабиб jе велики човјек, шампион jе, има много новца и све што пожели, а и даље jе скроман момак, поручио је Махачов

Ислам Махачев, руски УФЦ борац из Дагестана, изразио је жељу да се бори против Тонија Фергусона.

Фергусон је иначе борац који је имао доста компликован однос са Махачевим ментором, Хабибом Нурмагомедовим.

Махачев у досадашњој каријери у ММА је остварио 20 побједа и само један пораз, док је у УФЦ-у славио девет пута уз такође један пораз.

Последњу побједу остварио је недавно у мечу против Тијага Моизеса, и сматра да је дошло вријеме да се опроба против много успјешнијим борцима.

– Ако ми даjу избор, волио бих да се борим са Тониjем. Хабиб jе требало да се бори с њиме пет или шест пута, хаjде то да завршимо. Показаћу Тониjу да ниjе на Хабибовом нивоу. Људи не разумиjу какав притисак врши Хабиб. То не могу да вам обjасним, али мислим да разумијете – рекао jе Махачев.

Меч између Нурмагомедова и Фергусона је планиран у више наврата, и велики број љубитеља борилачких вјештина је сматрао да би управо Фергусон могао да савлада Нурмагомедова, међутим до те борбе никада није дошло.

Махачев се сматра Хабибовим насљедником, а и сам је истакао да му такве гласине пријају. 

– Ако неко каже да сам скоро као Хабиб, сагласан сам са тим. Желим да будем као он, јер Хабиб jе велики човјек, шампион jе, има много новца и све што пожели, а и даље jе скроман момак. Дошао jе у САД без породице и остао мјесец, два да нам помогне. Ниjе узео новац. Дошли смо у САД, изнаjмио jе велику кућу, аутомобиле, све jе платио. Не могу да вам обjасним Хабиба, он ради много таквих ствари, али не знаjу сви за то – закључио је Махачев.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 06:57