Darko Đurović / -FOTO: VK JADRAN
04/10/2024 u 12:08 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jadran gost Šapca, Đurović: Vjerujem u pobjedu

Meč se igra u subotu od 19 sati

Vaterpolisti Jadrana imaju perfektan start sezone.

U Duborvniku su izborili plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a potom su na startu Regionalne lige savladali Mladost na „Škveru“.

Sada ih očekuje novi ispit, gostovanje u Šapcu.

Imali su Novljani desetak dana da se pripreme za ovaj duel i uvjeravaju da su spremni da ostvare još jedan trijumf, mada izuzetno cijene domaćina.

„Dosta zahtijevna Regionalna liga nakon dosta godina. Veliki broj ekipa konkuriše za visok plasman, tako da ovu utakmicu moramo shvatiti najozbiljnije. Radi se o dobroj ekipi, koja posebno dobro igra na svom bazenu. Pokazali su to u Evrokupu, gdje su dobili sve rivale. Spremali smo se ovih dana, znamo šta treba da radimo i očekujemo da ostvarimo pobjedu, čime bi potvrdili trijumf protiv Mladosti“, istakoa je Vladimir Gojković, trener crnogorskog vicešampiona.

Optimistički je raspoložen i golman Darko Đurović, koji vjeruje u pobjedu.

„Imali smo desetak dana da se pripremimo za gostovanje ekipi Šapca. Nadam se da smo spremni i da ćemo na pravi način odigrati taj duel. Očekujem veoma tešku utakmicu. Znamo da se radi o mladoj ekipi koja posebno dobro igra na svom bazenu, ali mislim da ćemo ostvariti pobjedu“, zaključio je Đurović.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 12:08