Јелена Пантовић / - Фото: Принтскрин
23/07/2021 u 10:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелена Пантовић: Љубав према стрељаштву се родила случајно

Црна Гора ће на Олимпијским играма у Токију имати представницу у стрељаштву

У питању је Јелена Пантовић, дјевојка којој се остварио сан да наступи на највећој свјетској смотри спорта.

- Посебно ми је драго што сам ја прва жена из овог спорта из Црне Горе која ће наступити на оваквом такмичењу. Овдје сам до сада имала само један тренинг и био је скраћен, што ме мало брине, али данас ћу имати нови тренинг и он ће бити једини пред почетак такмичења - казала је Пантовић.

Наша спортисткиња испричала је и како је почела да се бави овим спортом.

- Неких пет, шест година се бавим активно стрељаштвом, а љубав према овом спорту се родила сасвим случајно. Пошла сам на један тренинг и то рекреативно, а онда је то кренуло све озбиљније. Такмичила сам се на државном нивоу и ту сам узела злато и од тада сам почела некако активније и посвећеније овим да се бавим - рекла је наша олимпијка.

- Као и код сваког такмичења увијек поставим висока очекивања, а главни циљ ми је да се максимално посветим сваком метку, да у сваком моменту дам све од себе, од првог до задњег метка, па ћемо видјети шта ће то донијети - рекла еј Пантовић и додала:

- Стрељаштво није медијски испраћено код нас као што је у свијету и није тако популарно код нас као што је у другим земљама. Свјесна сам тих неких недостатака, али сам и задовољна што се тиче бројности и квалтета стријелаца и стрељачких клубова у Црној Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 09:53