Povratak u matični klub nakon 10 godina / -FOTO: OK BUDUćNOST VOLEJ
04/01/2024 u 11:13 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jovan Delić pojačao Budućnost volej

Tridesetogodišnji reprezentativni primač stiže iz grčkog Kifisijasa, a u crnogorski šampionat vraća se nakon tri i po godine provedene u inostranstvu

Odbojkaši Budućnosti sa velikim pojačanjem ulaze u drugu polusezonu u EPCG Superligi. Nakon dobrih rezultata pod vođstvom novog trenera, Dejana Radića, šest pobjeda i poraza u derbiju sa Budvom, očekivanja u podgoričkom timu rastu, pošto je nakon deset godina plavi dres ponovo obukao Jovan Delić.

Tridesetogodišnji Delić stiže iz grčkog Kifisijasa, a u crnogorski šampionat vraća se nakon tri i po godine provedene u inostranstvu, gdje je igrao još za izraelski Makabi Hod Hašaron, švedski Halmštad i Mladost Brčko.

-Radujem se povratku u moj matični klub. Posle 10 godina odlučio sam da drugu polusezonu završim u mom gradu. Zahvalio bi se na pozivu uprave kluba, koja zadnjih godina vidno radi na unapredjenju kluba na svim nivoima. Upućen sam u jako kvalitetan rad stručnog štaba, i vjerujem da ćemo ove godine ostvariti dobar rezultat i probati da završnicu kupa i prvenstva učinimo što zanimljivijim, a da uz sve to mladi igrači napreduju uz nas starije, rekao je reprezentativni primač servisa Jovan Delić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 15:53