Јуниори, ватерполо / - фото: ВСЦГ
01/08/2021 u 14:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jуниори савладали Хрватску и освоjили турнир у Пули

Младе аjкуле припреме настављаjу у Никшићу од 4 до 21. августа, након тога ће спаринговати са Србиjом у Крагуjевцу, док jе пут за Чешку планиран за 26. август

У20 ватерполо репрезентациjа Црне Горе савладала jе у финалу Хрватску 11:9 и освоjила мађународни турнир у Пули. 

Jуниори су у групи били бољи од Србиjе 18:11 и Њемачке 11:4, док су у мечу без резултатског значаjа изгубили од Хрватске 14:12. Хрватска jе у групи поражена од Србиjе 13:6, док jе била боља од Њемачке 14:9. Изабраницима тренера Миодрага Мировића ово jе генерална проба пред одлазак на свjетско првенство у чешкоj од 28. августа до 5. септембра, саопштено је из Ватерполо савеза Црне Горе.

У побjеди над Хрватском истакао се Данило Радовић са три гола, два jе постигао Вучуровић, а по jедан Мршић, Драшковић, Вуjичић, Марковић, Вуjошевић и Станоjевић. За МВП такмичења проглашен jе наш Марко Мршић.

За Црну Гору на овом турниру играjу: Ален Исљамовић, Василиjе Маринковић, Илиjа Радовић, Андриjа Кораћ, Дамjан Вуjичић, Петар Вуjошевић, Jован Вуjовић, Вук Драшковић, Данило Радовић, Марко Милић, Матиjа Сладовић, Драган Марковић, Урош Вучуровић, Ђорђе Станоjевић, Марко Мршић и Василиjе Радовић (због здравствених проблема неће играти утакмице). Поред тренера Мировића, ту су jош помоћни тренер Угљеша Бргуљан и физиотерапеут Иван Боровић.

Младе аjкуле припреме настављаjу у Никшићу од 4 до 21. августа, након тога ће спаринговати са Србиjом у Крагуjевцу, док jе пут за Чешку планиран за 26. август.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 03:37