Црногорска репрезентација / - фото: Карате савез
22/08/2021 u 08:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Каратисти без медаље другог дана

Црногорски репрезентативци уписали двије побједе на Европском првенству за кадете, јуниоре и млађе сениоре

Црногорски каратисти без медаље су завршили други такмичарски дан Европског првенства за кадете, jуниоре и млађе сениоре у финском Тампереу, преноси МИНА.

Jуниор Матиjа Боjић у категориjи до 55 килограма био jе слободан на старту такмичења, а у другом колу поражен jе од Шпанца Урка Веласка Премициjе 10:3.

„Бронзани” са Свjетског првенства у Чилеу, Немања Микулић (до 68) на старту jе елиминисао Виктора Кутиjеа из Луксембурга 1:0, али jе у другом колу изгубио од Ивана Терихаjа из Хрватске 2:0.

У другом колу елиминисан jе и Лазар Jововић (до 76), коjи jе био слободан на старту, од Холанђанина Себастиjана ван Тефелена 8:0.

Слободна на старту била jе и Анђела Ивановић у категориjи до 53 килограма, у другом колу савладала jе Пољакињу Jулиjу Вилицко 1:0, а у трећем изгубила jе од Белгиjанке Амели Бужрине 2:2, захваљуjући правилу о првом освоjеном поену.

На старту такмичења поражена jе Jована Стоjановић (преко 59 килограма) од Словакиње Ане Вачи 2:1.

Данас ће наступити млађи сениори и сениорке у борбама.

Наступиће Огњен Оташевић (до 60), Василиjе Мићуновић (до 84), Немања Jововић (преко 84), Милица Jекнић (до 61), Сара Раковић (до 68) и Милена Jовановић (преко 68).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:13