Repriza finala Kupa / -FOTO: OSCG
22/04/2024 u 14:14 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kreće finalna serija plej-ofa odbojkašica

Herceg Novi u utorak domaćin prvog meča serije za šampiona sa Lukom Bar

Nakon finala Kupa, odbojkašice Herceg Novog i Luke Bar sastaće se i u borbi za drugi pehar u 2024. godini, u završnoj seriji plej-ofa EPCG Superliga odbojkašica. Finalna serija startuje sjutra, kada će Novljanke biti domaćini Luki Bar, od 19 sati u SC "Igalo" u Herceg Novom.

Aktuelni šampion, Herceg Novi, nakon što je odbranio pehar Kupa, upravo protiv Luke Bar rezultatom 3:0 u Bijelom Polju, kreće po novu duplu krunu, a do finala je stigao bez ispuštenog seta, uključujući i polufinale plej ofa EPCG Superlige, sa ekipom Budućnosti u dva meča.

-Očekuje nas finale, potrudićemo se da dobijemo u tri utakmice, da ne bude previše neizvjesnosti. Sve ovogodišnje utakmice sa Lukom Bar su donosile dozu neizvjesnosti, bilo je tu izjednačenih setova, mi smo svaki put pobijedili 3:0. Bez obzira na to, ovo je finale i sigurno će Luka Bar biti motivisana ekstra u odnosu na sve dosadašnje utakmice, ali očekujem da će moja ekipa odreagovati na isti način, i da ćemo sa velikom željom i energijom ući u finale, kazao je trener Herceg Novog, Milorad Krunić.

Odbojkašice Luke Bar nakon sjajne sezone, stigle su do finala plej ofa, nakon što su slavile u dvomeču polufinala protiv Morače, ispustivši samo set rezultatom u Podgorici. U ligaškim duelima i finalu Kupa sa Herceg Novim, nacionalni rekorder, sa 12 titula prvaka, nije uspio da osvoji set.

-Nadam se da ćemo igrati našu najbolju utakmicu. Jedino tako možemo ugroziti neosporan kvalitet koji posjeduje ekipa Herceg Novog, rekao je Vladimir Milačić, trener Luke Bar.

Samo četiri dana nakon premijernog meča serije za šampiona Crne Gore, koja se igra do tri pobjede, na programu je druga utakmica finala plej-ofa EPCG Superlige, 27. aprila u SC "Topolica" u Baru sa početkom od 18 časova.

Herceg Novi je prošle sezone do prve titule u klupskoj istoriji stigao pobijedivši u finalu Galeb Liko Soho Group.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 01:43