Očekuje se učešće preko 1.000 takmičara / -FOTO: KK BUDUćNOST
12/09/2024 u 19:04 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Kup oslobođenja Podgorice" u karateu biće održan 1. decembra

Iz KK Budućnost su podsjetili da je prvi turnir održan 1976. godine u Domu omladine "Budo Tomović"

Ovogodišnji, 45. po redu "Kup oslobođenja Podgorice" biće održan 1. decembra u SC "Morača", saopštio je karate klub Budućnost, organizator jedne od najstarijih sportskih manifestacija u Crnoj Gori.

Iz KK Budućnost su podsjetili da je prvi turnir održan 1976. godine u Domu omladine "Budo Tomović" uz učešće ekipa - Nikšić, Borac (Čačak), Čukarica (Beograd) i Budućnost. Za podgorički klub su nastupali: Dragi Stanišić, Vlado Zarubica, Miodrag Milić, Derviš Selhanović, Novica Antić, Darko Raspopović i Rajko Vujošević.

- Na ovogodišnjem turniru očekuje se učešće od preko 1.000 takmičara iz Njemačke, Italije, Mađarske, Turske, Makedonije, Slovačke i zemalja iz regiona. Podatak da je ove godine proslava jubileja, 45. izdanje, KK Budućnost kao organizator uručiće priznanja, zahvalnice i plakete najistaknutijim članovima - takmičarima, prijateljima i dugogodišnjim sponzorima kluba. Riječ je o jednoj od najstarijih sportskih manifestacija u našem gradu i Crnoj Gori, tom prilikom biće formiran Organizacioni odbor kako bi takmičenje proteklo na najvišem organizacioniom nivou - saopštili su iz KK Budućnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 19:04