Лалошевић се састао са прослављеном рукометашицом / - Управа за спорт и младе
23/06/2021 u 17:12 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лалошевић: Поносни на наше врхунске спортисте

Можемо само да се поносимо нашим изузетним спортистима, коjи своjим изванредним остварењима, задивљуjу у готово свим областима нашу и публику широм свиjета, те на наjбољи начин говоре о Црноj Гори, поручио је Василије Лалошевић

Директор Управе за спорт и младе Василиjе Лалошевић, данас jе примио нашу прослављену рукометну репрезентативку Мариjу Jовановић, коjа већ осам година ужива статус врхунског спортисте.

– Управа за спорт и младе на оваj начин показуjе риjешеност државе да улаже и брине о спортским талентима и изузетним спортистима. Мариjа Jовановић jе сходно успjесима оствареним у рукометноj репрезенациjи и сходно Закону о спорту, добила право на доживотну мjесечну накнаду, за изузетне спортске резултате. Ове резултате она jе остварила, освоjивши златну медаљу на Европском сениорском првенству 2012. године и освоjивши сребрну медаљу на Олимпиjским играма у Лондону 2012. године. Можемо само да се поносимо нашим изузетним спортистима, коjи своjим изванредним остварењима, задивљуjу у готово свим областима нашу и публику широм свиjета, те на наjбољи начин говоре о Црноj Гори – поручио jе Лалошевић.

Мариjа Jовановић се захвалила директору Лалошевићу на гостопримству.

– Желим да се захвалим Управи за спорт и младе и цjелокупном друштву, коjе брине о врхунским спортистима – поручила jе Jовановић, коjа jе примила и званично Рjешење о утврђивању доживотне мjесечне накнаде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:41