Пливачи ће бити у фокусу / - фото: ВПСЦГ
16/05/2021 u 18:52 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Марић: Уложићемо више средстава у пливање

Предсједник Ватерполо и пливачког савеза жели да пливање подигне на виши ниво. Увјерен у добре резултате Ада Гарговића и Бошка Радуловића у дебитантском наступу на Европском првенству. Црној Гори двије специјалне позивнице за Олимпијске игре у Токију

Нови предсједник Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе, Ђуро Марић је обећао да ће ново руководство уложити много више средстава за развоj пливања у Црноj Гори.

Показатељ да ће се Савез максимално окренути развоју овог спорта је према његовим ријечима ангажовање представника пливања у Управном одбору, као и изузетно стручних људи коjи ће бити на челу стручног савjета за пливање.

Циљ нам jе да пливање подигнемо на знатно виши ниво, а први корак jе већ направљен првим наступом црногорских пливача на Европском првенству – осврнуо се Марић на то да ће Бошко Радуловић и Адо Гарговић за два дана наступити у Будимпшети.

Сигуран сам да ће дати све од себе да забиљеже што боље резултате и поправе времена у борби за Олимпиjске игре. Подсjећам, Црна Гора ће добити по једну специјалну позивницу у мушкоj и женскоj конкуренциjи за Токио.

Марић увјерава да су у ВПСЦГ већ почели са организациjом међународног „Монтенегро опена 2021”.

Имамо огроман броj захтjева, како из региона, тако и из иностранства. То jе само jедно у низу такмичења коjе смо планирали у току године – закључио је Марић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 23:02