Маскота ЗОИ / - Фото: Твитер
09/02/2022 u 16:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маскота ЗОИ стекла велику популарност

Произвођачи сувенира везаних за маскоту Зимских олимпиjских игара (ЗОИ) Пекинг 2022. након Пролећног празника брзо настављаjу рад како би задовољили растуц́у потражњу за популарном пандом

Организатори ЗОИ у Пекингу су саопштили у уторак да ће специjална кинеска новогодишња верзиjа Бинг Двен Двена ускоро изац́и на тржиште и да ц́е се продаjа лиценциране робе наставити наjмање до краjа jуна, преноси Кинеска медиjска група (ЦМГ).

Као одговор на недостатак понуде маскоте Бинг Двен Двен, организатори су координирали са произвођачима и лиценцираним фабрикама за производњу играчака да наставе рад. 

Маскота Бинг Двен Двен, коjа представља младунца панде обученог у ледено одијело, постала jе главна атракциjа Зимских олимпиjских игара.

Маскота jе постала толико популарна да су сви сродни производи, укључуjући Бинг Двен Двен миниjатуре, лутке и привезке за кључеве, нестали из лиценцираних онлаjн продавца и физичких продавница у малопродаjи.

Џао Веидунг, портпарол Организационог комитета Зимских олимпиjских игара у Пекингу, рекао jе у недељу да су организатори предузели координисане напоре да повецћаjу залихе тражених производа.

Jедан од произвођача, Џинџианг Хегшенг у провинциjи Фуџиjан, навео jе у понедјељак за Пекинг њуз да цће компаниjа наставити производњу раниjе него што jе планирано и да jе купила авионске карте за неке запослене како би се што прије вратили на посао.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 13:02