Bokseri iz 21 države svijeta / -FOTO: BK BUDVA
10/03/2023 u 19:34 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Međunarodni bokserski turnir 32. "Jadranski biser" ove godine dobio status Svjetskog kupa

Na turniru će ove godine učestvovati reprezentacije: Azerbejdžana, Belgije, Brazila, Grčke, Kazahstana, Kosova, Meksika, Rumunije, Rusije, Srbije, Slovačke, Švedske, Turske, Francuske, Poljske, Bugarske, Moldavije, Albanije, Kube, Kipra i Crne Gore

Međunarodni bokserski turnir 32. "Jadranski biser, koji je na programu od 13. do 20. marta u hotelu "Splendid" u Bečićima dobio je i status Svjetskog kupa, što dovoljno govori o samoj važnosti ovog sportskog dogadjaja u metropoli crnogorskog turizma.

Već desetak dana u Budvu dolaze svakodnevno učesnici kako bi na pravi način osjetili teren i brusili formu do konačnog ulaska u ring.

Na turniru će ove godine učestvovati reprezentacije: Azerbejdžana, Belgije, Brazila, Grčke, Kazahstana, Kosova, Meksika, Rumunije, Rusije, Srbije, Slovačke, Švedske, Turske, Francuske, Poljske, Bugarske, Moldavije, Albanije, Kube, Kipra i Crne Gore.

Crnogorsku reprezentaciju predstavljaće četiri boksera i to: Filip Božović (54 kg), Miloš Roganović (63,5 kg), Mirko Šarčević (80 kg) i Andrija Brajković (92 kg).

Organizatori - BK Budva, koji iz godine u godinu pomjera granice kada je u pitanju promocija boksa kao "plemenite vještine" i Bokserski savez Crne Gore će upriličiti konferenciju za novinare u ponedjeljak u 15 časova u hotelu "Splendid", na kojoj će govoriti: Milo Božović, predsjednik Opštine Budva, Aleksandar Klemenko, predsjednik BSCG, bokserski reprezentativac Mirko Šarčević i Davor Dokić, predsjednik BK Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 17:24