Nemanja Đurašković / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
29/08/2023 u 17:57 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nemanja Đurašković karijeru nastavlja u Zvezdi

Beranac imao odličnu polusezonu u Kumanovu

Nakon odlične polusezone u makedonskom prvoligašu Kumanovu, Beranac Nemanja Đurašković, karijeru nastavlja u RK Crvena zvezda, što je za 23-godišnjeg lijevog i srednjeg beka novi iskorak.

Podsjećanja radi, Nemanja je prve korake napravio je u RK Ivangrad, gdje je prošao sve kategorije od petlića do prvog tima. U karijeri je igrao još za Berane 1949, Rudar iz Pljevalja, Hapoel Rišon Lezion iz Izraela i njemački Kotbus.

Uz Đuraškovića, koji je prošao sve prošao i sve mlađe kategoriјe i zabiljležio nastupe, i za seniorski tim reprezentaciјe Crne Gore u Zvezdu je stiglo još sedam igrača ovog ljeta - golmani Nikola Radovanović i Miloš Kovačević, pivotmen Dušan Andrejević i Borislav Urta, bekovi Nikola Grubić i Aleksandar Pavlović, kao i krilo Nikola Jelisić.

Ekipu će sa klupe predvoditi Anton Bukilić, koji je prethodne sezone obavljao funkciju pomoćnog trenera Ratka Đurkovića. 

Zvezda je izmijenila i podmladila tim, tako da ambicije nisu velike, a plasman u plej-of bio bi veliki uspjeh u predstojećoj sezoni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 12:30