Боксерске рукавице / - Фото: Илустрација
11/11/2021 u 07:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нестала три боксера са СП у Београду

У Београду jе од 24. октобра до 6. новембра одржао Свjетско првенство у боксу, а током тог догађаjа троjица боксера Конга нестала су из кампа у приjестоници Србиjе

Информациjу jе потврдио Боксерски савез Конга коjи jе нагласио да се као нестали воде од 9. новембра, а о свему jе обавиjештена и Свjетска боксерска асоциjациjа (АИБА).

У питању су Луната Нкоси, Каjала Енгулу и Мпембеле Нзола. Њих троjица се воде и да су у бекству, наводи се у саопштенjу, као и да jе о свему обавиjештена српска полициjа коjа трага за нjима, пише агенциjа “Анадолиjа”.

Делегациjа боксерске репрезентациjе Конга требало jе у недjељу да се врати у нjихову приjестоницу Киншасу, али су пропустили лет због ковид протокола и кашнjенjа урађених тестова на корона вирус, тако да jе све помjерено за уторак. Тада су требало да крену преко Истанбула на пут у Киншасу.

Иначе, сва петорица боксера из Конга нису забилjежила запажене резултате, нису се домогла борби за медалjе, а Нкоси, Енгулу и Нзола су наводно риjешили да потраже азил негдjе ван домовине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 14:24