Očekivana i ubjedljiva pobjeda / -FOTO: VK JADRAN M:TEL
12/09/2024 u 21:44 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Novljani savladali Banjaluku sa 32 gola razlike

Bio je to samo lakši trening za ekipu trenera Vladimira Gojkovića, koju sjutra veče u 18.30 očekuje protiv domaćina Juga možda i odlučujući meč za prvo mjesto u grupi koje vodi u Ligu šampiona
 

 

Vaterpolisti Jadran M:tela su u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona u Dubrovniku sa čak 32 gola razlike savladali Banjaluku (35:3).

 

Bio je to samo lakši trening za ekipu trenera Vladimira Gojkovića, koju sjutra veče u 18.30 očekuje protiv domaćina Juga možda i odlučujući meč za prvo mjesto u grupi koje vodi u Ligu šampiona. Dubrovčani su na startu savladali Dinamo Bukurešt sa 15:8.

 

Novljani su protiv nedoraslih Banjalučana nanizali 17 golova, a prvi gol su primili u poslednjem minutu druge četvrtine. Svi igrači Jadrana su se upisali u listu strijelaca, pa čak i golman Ilija Radović, koji je pogodio za 33:3. Po sedam golova su postigli Strahinja Gojković i Dimitrije Obradović, pet Danilo Radović, a četiri Vuk Milojević.

 

U prvom kolu na turniru u Dubrovniku slobodna je bila Barselona.

 

Sjutra će se pored meča Jug - Jadran M:tel, od 20.30 časova odigrati i duel između Barselone i Dinama, dok je slobodna Banjaluka.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
JADRAN M:TELJUG
18. septembar 2024 00:39