Start danas u 17.30 / -FOTO: OSCG
10/07/2023 u 10:27 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odbojkašice protiv Kosova u Sofiji

U grupi A Balkanijade do 19 godina još i domaćin Bugarska

Ženska U19 odbojkaška reprezentacija Crne Gore startuje danas na Balkanskom prvenstvu u Sofiji, a prvi rivala od 17.30 biće joj selekcija Kosova. Pored Crne Gore i Kosova u grupi A je još domaćin Bugarska, dok će u grupi B igrati Srbija, Turska i Rumunija.

Boje Crne Gore u Bugarskoj će braniti - TEHNIČARI: Una Mitrović (Akademija), Viktoria Đukić (Akademija); PRIMAČI SERVISA: Lara Jovović (Morača), Danijela Kilibarda (Gimnazijalac), Gordana Madžgalj (Jedinstvo), Anastasija Anđelić (Akademija), Darja Popović (Budućnost volley); SREDNJI BLOKERI: Milena Ćetković (Budućnost volley), Nikolina Lisičić (Herceg Novi), Aleksandra Davidović (Budućnost volley); KOREKTORI: Vanja Matunović (Mediteran), Kristina Božović (Luka Bar); LIBERA: Ksenija Krunić (Akademija), Milica Veličković (Jedinstvo).

Pored selektora Mladena Miladinovića u stručnom štabu su i pomoćni treneri Luka Bogojević i Srđan Crnojački, kao i tim menadžer Jovana Joldić.

-Nakon odrađenih priprema u Nikšiću, očekuje nas Balkansko prvenstvo koje se održava u Bugarskoj. Što se tiče pripremnog perioda, možemo biti zadovoljni odrađenim, jer su sve djevojke dale svoj maksimum što se tiče samih treninga, a i prema svim obavezama koje su ih očekivale pored treninga. Ostaje nam da još kroz dva treninga koja imamo, u sali gdje ćemo imati prvenstvo, pokušamo još neke detalje da napravimo da budu bolji i da što spremniji dočekamo prvu utakmicu. Što se tiče samog učešća na turniru, mislim da ćemo imati šta da prikažemo i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu podizati formu i prikazivati što bolju igru, kazao je selektor Miladinović.

Sa crnogorskom selekcijom otputovao je i sudija Stefan Osmajić, koji će "dijeliti pravdu" na ovom prvenstvu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 19:31