Са потписивања уговора / - Фото: Одбојкашки савез
23/12/2021 u 16:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбојкашки савез добио новог спонзора

Предсjедник Одбоjкашког савеза Цветко Паjковић и извршни директор Сава осигурања Небоjша Шћекић потписали су уговор о спонзорству по коjем ће та осигураваjућа кућа директно помоћи набавку опреме за учеснике проjекта Бесплатна школа одбоjке

Проjекат Бесплатна школа одбоjке званично jе почео са радом 1. новембра и до сада jе уписано близу 300 дjечака у осам црногорских градова на сjеверу Црне Горе.

Проjектом jе обухваћено 13 школа - по три из Пљеваља и Биjелог поља, двиjе из Берана, а по jедна из Рожаjа, Никшића, Жаблjака, Моjковца и Колашина.

- Попут нашег новог партнера Сава осигуранjа, значаj проjекта препознали су Европска одбоjкашка конфедерациjа (ЦЕВ), Министарство просвjете, науке, културе и спорта, Управа за спорт и младе, Црногорски олимпиjски комитет, као и локалне самоуправе. Одбоjкашки савез покренуо jе и посебан саjт www.skolaodbojke.me, коjи jе искључиво посвећен проjекту Бесплатна школа одбоjке - саопштено jе из Одбоjкашког савеза.

Наводи се да у тоj насоциjациjи очекуjу да ће проjекат Бесплатна школа одбоjке испунити све циљеве коjи су били планирани.

- А партнерство са Сава осигурањем само нам jе потврда да смо на правом путу - пише у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 22:18