Trofeji se večeras dijele u ”Nikoljcu” / -FOTO: OSCG
29/03/2024 u 11:33 h
M.N.M.N.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbojkaški spektakl u Bijelom Polju

Žensko finale u 17, a muško u 20 časova

Sve je spremno za odbojkaški spektakl u Bijelom Polju. Veliko finale Kupa Crne Gore otvoriće odbojkašice Herceg Novog i Luke Bar sa početkom u 17 časova. Novljanke, koje su i ove sezone bez izgubljenog seta brane titulu.

– Taj niz bez izgubljenog seta, koliko je na neki način dobar i veliki, toliko nam stvara i neki mali problem. Sve je teže i teže nositi to, jer sasvim je logično da mi negdje izgubimo set i onda je samo pitanje reakcije ekipe kad se izgubi taj prvi set. Tu smo da ne dozvolimo to, iako ekipa Luke Bar cijele godine igra vrlo dobro i obje utakmice protiv nas su bile, minimalno dva seta, jako neizvjesna i jako dobra igra. Mislim da će ta psihološka priprema i dobar ulazak u cijelu utakmicu puno značiti, ko bolje otvori utakmicu, imaće puno veće šanse. Ja moram da prihvatim ulogu favorita, ali nikakvo potcjenjivanje, Kup je takmičenje u kome se često dogode iznenađenja, i mi smo tu da se potrudimo da se ovaj put to ne dogodi, ali stvarno želim jednu dobru i neizvjesnu utakmicu - rekao јe trener Novljanki Milorad Krunić.

Odboјkašice Luke Bar su u oba susreta sa Novljankama pružile dobar otpor, a u finalu će pokušati da naprave iznenađenje.

–Sigurno da je ekipa Herceg Novog, to i rezultati pokazuju poslednje dvije godine, neprikosnovena u našoj ligi i sigurno su nivo iznad naše lige. Jako dobro fizički izgledaju, tehničko-taktički dobro su vođeni. Ako ikako budemo mogli da ih dovedemo u neki problem, da vidimo kakva će njihova reakcija biti, nadam se da će nam se ukazati šansa, a ako nam se ukaže, pokušaćemo da iskoristimo, kazao je trener Baranki Vladimir Milačić.

Nakon finalnog meča u konkurenciji dama, od 20 časova igraće domaćin Jedinstvo i branilac titule Budva.

– Očekuje nas teška utakmica u Bijelom Polju, pošto smo taј јedan poraz i pretrpjeli od Јedinstva. Spremali smo se da pružimo maksimalno dobru igru i da damo svoj maksimum i da odbranimo Kup - rekao јe trener Budve Miljan Bošković.

Odbojkaši Jedinstva po peti put će biti domaćini finalne utakmice Kupa Crne Gore.

– Budva јe favorit, međutim, kad pričamo o finalima i Kup takmičenjima, svi negdje kroz ta takmičenja grabimo svoju posebnu priliku. Mislim da će to biti utakmica gdje će možda, određeni momenti, i u smislu motivacije, i u smislu želje i borbe protivnika, odlučiti pobjednika i osvajača. Svi smo kompletni, treniramo dobro i u tom smislu mislim da neće biti nikakvih problema - rekao јe strateg Bјelopoljaca Darko Prebiračević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:25