Окон није крио радост након успјеха / - Формула 1
01/08/2021 u 17:30 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Окон побиједио на Хунгарорингу, Ботас слупао Нориса и Ферштапена

Двоjац Ред Була излетио jе са стазе заjедно са Ботасом, а у инциденту су учествовали и Ленс Штрол, Шарл Леклер и Серхио Перез коjи су окончакли трку на Хунгарорингу одмах на старту трке

Побједник трке за велику награду Мађарске је Естебан Окон, возач Алпине, којем је ово прва побједа у каријери. Он је иза себе оставио два великана овог спорта, Себастијана Фетела и Луиса Хамилтона.

Трка за велику награду Мађарске, у оквиру Формуле 1, поново је почела инцидентом. Возач Мерцедеса, Валтери Ботас, је на старту успио да избаци из трке двојицу конкурената, возаче Ред Була, Ланда Нориса и Макса Ферштапена. Двоjац Ред Була излетио jе са стазе заjедно са Ботасом, а у инциденту су учествовали и Ленс Штрол, Шарл Леклер и Серхио Перез коjи су окончакли трку на Хунгарорингу одмах на старту трке.

Погледајте како је изгледао инцидент на старту:

Након овог инцидента, Луис Хамилтон је успио да оствари значајну предност, коју је ипак у међувремену изгубио. Све су прилике да ће бити још дебате око ривалства између возача који наступају за Ред Бул и Мерцедес. А биће и нових „отровних стрелица”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:59