Konvencija 14. i 15. septembra u Sofiji / -FOTO: OSCG
13/09/2024 u 15:39 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pet trenera iz Crne Gore na CEV konvenciji u Sofiji

Na ovogodišnjem izdanju konvencije za odbojkaške trenere, OSCG će predstavljati: Nikola Radomirović, Blažo Đuretić, Marijana Stanić, Emilija Obradović i Vladan Stojanović

Nakon što je uspješno organizovala CEV trenersku konvenciju u septembru 2023. godine, Bugarska ponovo preuzima ulogu domaćina. Peta po redu konvencija održaće se 14. i 15. septembra u Sofiji.

Na ovogodišnjem izdanju konvencije za odbojkaške trenere, Odbojkaški savez Crne Gore će imati pet predstavnika: Nikolu Radomirovića, Blaža Đuretića, Marijanu Stanić, Emiliju Obradović i Vladana Stojanovića.

Glavni predavači na seminaru biće Atsuši Katoh iz Japana, Kare Mol iz Norveške i Ranko Rajović iz Srbije, koji će detaljno razmatrati teme vezane za odbojku na amaterskom nivou i kako treneri odbojke mogu raditi sa mladim sportistima, prepoznajući talente, izazove, različite puteve i pristupe kako bi iz svojih igrača izvukli najbolje na terenu.

Program seminara obuhvata teorijske i praktične aktivnosti, koje će se odvijati u sportskoj hali "Levski Sofija". CEV trenerske konvencije uspješno su održane 2019, 2021. i 2023. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
CEVOSCG
18. septembar 2024 23:45