Пионирке Требјесе / - Фото: РК Требјеса
27/12/2021 u 17:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пионирке Требјесе у хуманој акцији у Никшићу

Пионирке РК Требjеса генерациjа 2008/2009 данас су положиле испит из хуманости и људскости. Оне су данас уручиле дjеци новогодишње пакетиће коjе бораве на Дjечиjем одjељењу Опште болнице Никшић као и дjеци из Дневног центар за дjецу са сметнjама у развоjу – Никшић

Уз строго поштовање епидемиолошких мjера, десетак дjевоjчица заjедно са тренерима клуба су обишли малишане у овим здравственим установама и пожељели им брз опоравак, радост и пуно здравлjа у години коjа долази.

Капитенка РК Требjеса Анђелина Орбовић jе презадовољна инициjативом своjих клупских другарица :

- Почетком године моjа генерациjа у клубу имала jе идеjу да урадимо неки хуман гест. Тако смо на нашу инициjативу током читаве године скупљале новац да би сада донирале пакетиће дjеци са сметнjама у развоjу. Настоjаћемо да и далjе учествуjемо у неким хуманим активностима jер са нашим мало неком чинимо пуно.

Тренер шампионки Милош Бошковић истакао jе следеће:

- Било нам jе задовољство да данас подиjелимо новогодишње пакетиће дjеци коjа се тренутно налазе на дjечиjем одjељњjу Опште болнице у Никшићу и дjеци коjа похађаjу Дневни центар за дjецу са сметнjама у развоjу Никшић. Новчана средства за куповину пакетића су током године сакупљала генерациjа дjевоjчица 2008/2009, па самим тим ова акциjа има додатну вриjедност.

Овом приликом желим да се захвалим директорици дjечjег одjељења Александри Антуновић и директору Дневног центра Радовану Драгнићу на сарадњи.

Приликом гостованjа договорена jе сарадња са Специjалном Олимпиjадом Никшић коjа ће бити озваничена у данима коjи долазе меморандумом о сарадњи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 20:04