Bojana Popović / -FOTO: RSS
29/02/2024 u 20:26 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: Igračice pokazale fokus i karakter do samog kraja

Selektorka "lavica" ponosna na dva osvojena boda u Zrenjaninu

Najavila je Bojana Popović težak meč u Zrenjaninu i bila je u pravu. Crna Gora je u nastavku umalo ispustila prednost od pet golova, ali su igračice u finišu bile prisebne, ostvarile cilj i uzele dva boda protiv najvećeg rivala u grupi.

- Znale smo da će biti težak meč i klackalica. Ponosne smo što smo uzele te dva boda. Ove utakmice su jako bitne i važno je da igračice prođu kroz ovo. Pokazale su fokus i karakter do samog kraja. Srbija igra dugo i istrajno, a mi imamo dva dana da se ispravimo do sledeće utakmice. Imale smo ishitrene šuteve, više je to bio problem, i moramo to da analiziramo - kazala je selektorka crnogorske selekcije Bojana Popović.

Očekuje Popović još bolju igru u nedjelju u Podgorici.

- Atmosfera u Zrenjaninu bila je sjajna, nadam se da će tako biti i u "Bemaks areni" i da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu - zaključila je Popović.

Matea Pletikosić je bila veoma raspoložena za igru. 

- Otvorile smo utakmicu jako dobro, zapravo cijelo prvo poluvrijeme smo odigrali kako treba. U drugo poluvrijeme smo ušle opušteno, ali eto najbitnije je da smo pobijedile. U nedjelju ćemo ući u meč još jače, jer ćemo imati podršku napih navijača - istakla je Pletikosić.

Kapitenka Marina Rajčić vjeruje da će ekipa još bolje odigrati u nedjelju.

- Dobro otvaranje meča nam je olakšalo posao, ali napravili smo neke greške u odbrani i rival se vratio. Ipak, mislim da ćemo u narednom meču to ispraviti - kazala je Rajčić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 06:42