Bojana Popović / -FOTO: DEJAN STARčEVIć/ŽRK BUDUćNOST
21/10/2023 u 19:15 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: Moramo da napravimo dobru analizu

Očekuje da ekipa podiže nivo igre u narednim mečevima

Porazom u Debrecinu rukometašice Budučnost Bemaksa došle u nezgodnu situaciju kada je u pitanju borba za osminu finala. Trener Bojana Popović je istakla da su se igračice borile koliko su mogle i da slijedi analiza kako bi igra u narednim mečevima bila na višem nivou.

- Znale smo da će biti teško u Debrecinu, jer smo igrale protiv tima koji se bori tokom čitavog meča. Debrecin je pokazao veliki potencijal u dosadašnjem dijelu sezone i bilo je jasno da moramo da se borimo tokom svih 60 minuta. Loše smo krenule, ali smo uspjele da se vratimo. U drugom poluvremenu djevojke su se borile, ali nijesmo uspjele da pronađemo način da dođemo do preokreta. Igračice su se borile koliko su mogle, moramo da vidimo greške koje smo pravile i u kojim segmentima možemo bolje u narednim mečevima. Moramo da napravimo dobru analizu i nastavimo da podižemo nivo igre – kazala je Popović.

Noemi Hafra je vjerovala u pobjedu, ali "plave" su ponovo napravile veliki broj grešaka.

- Razočarana sam jer smo se naporno pripremale za ovaj meč. Bila je ovo utakmica u kojoj smo mogle da dođemo do dva boda, ali u tome nažalost, nijesmo uspjele. U drugom poluvremenu smo pokušale da se vratimo, ali domaćin nam to nije dozvolio – kazala je bek Noemi Hafra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. oktobar 2024 00:13