Bojana Popović / -FOTO: DEJAN STARčEVIć
27/06/2024 u 18:56 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: Nije moglo da bude teže

"Plave" će imati velike izazove i 14 veoma jakih mečeva

Odavno rukometašice Budućnost Bemaksa nisu imale tako tešku grupu kao što će imati u narednoj sezoni Lige šampiona.

Podsjetimo, "plave" će u grupi B igrati protiv šampiona Evrope - mađarskog Đera, norveškog Vajpersa, danskih Esbjerga i Odenzea, njemačkog Ludvisburga, francuskog Bresta i rumunskog Rapida iz Bukurešta.

- Sve ekipe u našoj grupi imaju izuzetan kvalitet, i jasno je da nije moglo da bude teže. Nekad imate sreće i dobijete protivnike protiv kojih ste favoriti, nekad su svi rivali takvi da prije početka sezone znate da će svaki meč biti derbi. Očekuju nas veliki izazovi i 14 veoma jakih mečeva protiv sjajnih timova - kazala je trener Bojana Popović za klupski sajt.

- Suvišno je govoriti o Đeru koji svake sezone ima najveće ambicije, Bitighajm, koji sada nosi naziv Ludvisburg, prošle sezone je stigao do finala, a Esbjerg je takođe, pokazao da može da igra sa svima i završio na trećem mjestu. I Rapid i Brest imaju ambicije da doguraju što dalje i neće biti jednostavno, jer nema meča za koji možemo da kažemo da imamo unaprijed upisane bodove. U drugoj grupi je ipak, nekoliko timova koji su za nijansu slabiji od onih koje smo dobili za protivnike, jer je tu nekoliko neiskusnijih sastava, dok kod nas to nije slučaj – istakla je Popović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 18:56