Loša partija ”plavih” / -FOTO: DEJAN STARčEVIć/ŽRK BUDUćNOST
13/10/2024 u 16:29 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: Teška utakmica za nas, podbacili smo u odbrani

I desno krilo Nina Bulatović ističe da su "plave" podbacile naročito u odbrani

Dva različita meča u samo nedjelju dana odigrale su rukometašice Budućnosti.

Protiv Đera su bile hrabre i borbene i za takvu igru nagrađene osvajanjem boda, ali protiv Ludvizburga su potpuno podbacile. Nije Budućnost uspjela da odgovori na pravi način, a šefica stručnog štaba Bojana Popović je istakla da njene izabranice u odbrani nijesu ponovile izdanje iz okršaja protiv Đera prošle nedjelje, dok su u napadu promašile veliki broj odličnih situacija.

- Bila je ovo teška utakmica za nas protiv fizički veoma zahtjevne ekipe, koja je prošle sezone igrala u finalu Lige šampiona i zadržala većinu igračica iz tog sastava. U odbrani nijesmo bile na nivou kao u prošloj utakmici protiv Đera. Pokušala sam sa dosta izmjena, ali nijesmo zaustavile odličan napad protivnika, uz to bilo je i mnogo grešaka u napadu. Izgubile smo kontrolu u drugom poluvremenu, nijesmo koristile sjajne situacije koje smo stvarale i to nas je odvelo u loš osjećaj, odnosno ubjedljiv proaz. Izgubile smo energiju uprkos brojnim izmjenama, a fizički nijesmo mogle da pariramo protivniku koji je bolji od nas. Ključan je bio početak drugog poluvremena - kazala je Popović.

I desno krilo Nina Bulatović ističe da su "plave" podbacile naročito u odbrani, pa su nakon 35 primljenih golova protiv Bresta, danas dozvolile njemačkom predstavniku da čak 36 puta savlada golmanke.

- Nijesmo odigrale na očekivanom nivou, naročito se to odnosi na odbranu u kojoj možemo da odigramo mnogo bolje. Definitivno je naša loša odbrana odlučila pobjednika - kazala je Bulatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. oktobar 2024 16:29