Bojana Popović / -SRDJAN BOLJEVIC
06/10/2024 u 18:43 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: Timski rezultat; Radivojević: Ponosna sam na ekipu

Jedino ovako može da se igra protiv Đera - kazala je šefica stručnog štaba ŽRK Budućnost

Veliko zadovoljstvo u taboru ŽRK Budućnost. Razumljivo, nakon osvojenog boda protiv prvaka Evrope, mađarskog Đera, koji će mnogo značiti i na psihloškom planu.

- Jedino ovako može da se igra protiv Đera, jako u odbrani i strpljivo do šanse u napadu. Nemamo veliku rotaciju i teško je igrati svih 60 minuta u ovom ritmu. Hauge je odradila sjajan posao na golu, sve djevojke su se borile i ovo je timski rezultat. Pokazale smo da možemo da napredujemo i gradimo nešto u što vjerujemo. Ako smo mogle da odigramo ovako protiv Đera, onda definitivno možemo protiv svakog tima u Ligi šampiona. U nekim utakmicama to uspijete da pokažete, u nekima ne, ali definitivno je da napredujemo kako sezona odmiče. Važno je da igračice podržavaju jedna drugu, tako se gradi samopouzdanje i podižu se individualno, a sve to donosi i rezultat čitavog tima - kazala je šefica stručnog štaba Bojana Popović.
Jelena Radivojević je odigrala najbolji meč u dresu Budućnosti - sa sedam golova i isto toliko asistencija podsjetila je na najbolja izdanja u karijeri, zahvaljujući čemu je i dobila poziv upravo Đera da bude dio najvećeg kluba u Evropi u sezoni 2021/22.

image

Jelena Radivojević

-FOTO: SRđAN BOLJEVIć

- Ponosna sam na ekipu, igrala sam u Đeru i znam da u svakoj utakmici pružaju maksimum i žele pobjedu. Pokušale smo da ih usporimo koliko smo mogle, nijesmo puno mijenjale. Hauge je bila izvranredna na golu. Zaslužile smo ovaj bod - kazala je Radivojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 18:51