Седми пораз Подгоричанки / - фото: ехф
13/11/2021 u 20:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пораз храбре Будућности код еврпског вицепрвака

Тешку повреду претрпјела Валерија Маслова

Рукометашице Будућности поражене су од Бреста 21:25 (12:12) у утакмици седмог кола Лиге шампиона.

Поново су „плаве” одиграле добар меч и пружиле издање на високом нивоу као што jе био случаj и у претходном колу против ФТЦ-а у Подгорици.

Актуелном вицешампиону Европе парирале су изабранице Бојане Поповић до средине другог полувремена, али ниjесу имале снаге да направе изненађење и дођу макар до бода.

Можда би било другачиjе да Валериjа Маслова ниjе доживjела тешку повреду у 11. минуту, након гола, када jе пала и тешко повриjедила лакат десне руке.

Маслова jе доживjела комплетну дислокациjу лакта, а магнетна резонанца коjа jе заказана за понедjељак показаће тачну тежину повреде.

Татjана Брновић и саиграчице су биле у игри до средине другог полувремена, имале и 18:18, али jе у финишу феноменална била Сандра Тофт, коjа jе сприjечила изненађење у Францускоj.

Наjефикасниjа у побjедничком тиму, на чиjем се голу истакла Сандра Тофт са 16 одбрана, укључуjући и седмерац, била jе Алисиjа Тублан са десет голова.

Илда Кепић jе постигла пет голова за Будућност, а гол мање Матеа Плетикосић. Анастасиjа Бабовић jе имала 11 одбрана, укључуjући и седмерац.

Будућност Бемакс и Брест биће ривали и у наредном, осмом колу, 20. новембра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 15:49