Мандић одбранио побједу Будве / - фото: ВПСЦГ/Крсто Вуловић
09/11/2021 u 19:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прва побједа Будве

Будва – Катаро 8:7 (2:3, 1:1, 2:1, 3:2)

Базен: „Драган Трифуновић” у Будви. Судије: Борис Обрадовић (Херцег Нови) и Никола Арнаут (Подгорица). Играч више: Будва 6 (2), Катаро 8 (3). Петерци. Катаро 2 (1).

БУДВА: Мандић (11 одбрана и петерац), Ћетковић 2, Жардан, Ковачевић 5, Радонић, Ивановић, Вукићевић 1, Н. Драговић, Мијатовић, Јаблан,  Д. Драговић, Косић 1, Колеско (једна одбрана), Кораћ.

КАТАРО: Маринковић (девет одбрана), Вичевић, Вујошевић, Марковић 1, Мршић 2 (1), Милић 2, Јашовић, Вујовић, Милаш 1, Рајхел, Петровић, Гопчевић 1, Бјелица (четири одбране), Никаљевић.

Ватерполисти Будве убиљежили су прву побједу у трећем колу Купа Црне Горе, док ће Катаро морати да чека други полуфинални турнир у Котору, од 13. до 15. децембра, да би осјетио сласт тријумфа.

Домаћи су повели на старту, након чега су гости преокренули и имали контролу над утакмицом до последње четвртине.

У четвртом кварталу су „делфини” преокренули, имали и два гола вишка (8:6), да би Катаро пришао на минус један. Марко Мршић је имао и петерац за изједначење, на 43 секунде до краја, али је голман Будве Милија Мандић одбранио његов шут.

Несвакидашња ситуација виђена је у финишу, када су искључена по три играча на обје стране, па се у јендом моменту у базену играло „три на три”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:18