Јованка Радичевић / - Фото: РСЦГ.ме
29/07/2021 u 11:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радичевић: Нема времена за кукање, Јужна Кореја је као финале

Рукометашице Црне Горе доживјеле су данас тежак пораз од Норвешке (35:23) у другом колу олимпијског турнира

Ово је Црној Гори други пораз у друпи, па како каже Јованка Радичевић, следећи меч са Јужном Корејом је кључан за плацман у четвртфинале.

- Очигледно да главе нису спремне за 60 минута. У првом полувремену смо показали да кад играш паметно против Норвежанки можеш да се надаш нечему јер на тај начин им не дозвољаваш да користе њихово највеће оружје, а то је контранапад. Ми смо у првом полувремену одиграле паметан напад, Љубица је супер бранила, зауставила њихова враћања и резултат је био какав је био. У другом полувремену смо кренуле да правимо превише техничких гртешака, играле нестрпљиво, нисмо имале стабилност и аутоматски је то Норвешка знала да казни - казала је Радичевић и додала:

- Разочарана сам због другог полувремена јер знамо каква Црна Гора треба да буде, али шта је ту је, ово су Олимпијске игре, нема пуно времена за кукање. Наш следећи противник је Јужна Кореја и то је оно што је за нас фактички финале.

Јелена Деспотовић је казала да су техничке грешке биле недопустиве.

- Добро смо отворили меч, искористили Љубицу на голу која је одбранила пар зицера и била је егал утакмица до полувремена, али против Норвешке може све само не те техничке грешке јер оне то не праштају. За 10 минута у другом дијелу су нам дале девет голова, себе су подигле, а ми смо пале, а резултат на крају показује то - казала је Деспотовић.

Црна Гора ће против Јужне Кореје играти у суботу у 3 сата ујутруи по нашем времену.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:05