Sa prijema / -FOTO: PG BIRO
05/06/2023 u 16:35 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rakčević se raduje što KK Omladinac proslavlja jubilej

Međunarodni karate kup biće pravi spektakl i uvod u proslavu 50 godina postojanja

Karate klub Omladinac u septembru ove godine obilježava svoj veliki jubilej - 50 godina postojanja i planira da priredi veliku proslavu u gradu u kojem je i nastao. Upravo to je bila jedna od tema na sastanku sa zamjenikom gradonačelnice Lukom Rakčevićem.

Ideje i planove ovog sportskog kolektiva predstavili su šef stručnog štaba i trener Žarko Raković, Jakša Miličković i Emre Saljiu, osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Zamjenik gradonačelnice je kazao da uvažava rezultate koje KK Omladinac godinama ostvaruje, a da će Glavni grad Podgorica u mjeri mogućeg biti pouzdan partner u daljim sportskim aktivnostima. Dodao je da ga raduje što klub proslavlja jubilej i tim povodom organizuje Međunarodni karate kamp, od koga će koristi imati svi, kako sportisti, tako i privreda i kulturna i turistička promocija Podgorice.

Predstavnici Karate kluba Omladinac zahvalili su zamjeniku gradonačelnice na prijemu i srdačnom razgovoru uz nadu da će imati podršku Glavnog grada. Kako su kazali, Međunarodni karate kup biće pravi spektakl i uvod u proslavu 50 godina postojanja, dodajući da će, kao i do sada, ulagati veliki napor kako bi okupljali mlade ljude, promovisali sport kao sastavni dio zdravog života i naravno osvajali odličja na velikim evropskim i svjetskim takmičenjima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 19:12