Валерија Маслова / - фото: ЖРК Будућност
29/10/2021 u 13:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рукометашице Будућности против Ференцвароша настављају ход по трњу

Црногорске првакиње у суботу од 18 сати дочекују другопласирани тим групе А

Рукометашице Будућности у суботу од 18 сати у „Бемакс арени” настављају трновит пут кроз Лигу шампиона против Ференцвароша.

 „Плаве” су након пет кола на нули, док су Мађарице уписале три побједе и два ремија и држе другу позицију у А групи.

ФТЦ има одличне играчице, а квалитет jе показао у свим утакмицама. Против овакве екипе потребан jе максимум, а сигурна сам да ћемо дати све од себе да буде тако. Као тим можемо до доброг издања, а квалитетан отпор неће изостати. Наш циљ jе да смањимо броj техничких грешака и враћањем у одбрану сприjечимо лаке голове противника – казала је крило Бруна Зрнић.

Два тима били су ривали у осмини финала прошле сезоне, а Будућност jе приредила изненађење и била успjешниjа у двомечу против фаворизованог противника. У Подгорици jе било 22:19, док jе Фради у реваншу славио минималну побjеду 29:28.

Сукцесор некадашњег Херца, успjешниjи jе у међусобним дуелима у Лиги шампиона, славио jе седам пута, док jе Будућност добила пет окршаjа, уз jедан реми.

Играjу добар рукомет, посједују висок квалитет и њихове играчице су прави борци. Вjеруjем да ћемо се и ми борити и да ћемо показати карактер. Даћемо све што можемо да покажемо добру игру. Веома jе важно да покажемо дисциплину, а то што смо млад тим не треба да нас заустави у жељи да из меча у меч дjелуjемо све боље – рекла је Валериjа Маслова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:41