Srušio favorita u Bačkoj Palanci / -FOTO: AK RUDAR
14/10/2024 u 13:19 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sava Vulović srušio Anžea Farkaša

Snažni Pljevljak, član AK Rudar u Bačkoj Palanci u finalu obaranja ruku sa 4:1 pobijedio favorizovanog Slovenca i potvrdio da je jedan od najboljih takmičara na Balkanu

 

Snažni Pljevljak Sava Vulović još jednom je dokazao, da je među najboljim, ako ne i najbolji takmičar u Armwrestlingu na Balkanu. Ovaj član Atletskog kluba Rudar je, u bioskopskoj sali u Bačkoj Palanci, gdje je održan drugi po redu, Međunarodni turnir u Armwrestlingu, poznatom kao sportsko obaranje ruke, sa 4:1 u specijalnom dijelu programa savladao Slovenca Anžea Farkaša koji je važio za favorita. Direktan prenos ovog spektakla bio je na kanalu Arena fight, a Sava je kao i na svako takmičenje i na ovo bez pomoći sportskih saveza i države.

Кreator i glavni organizator ovog spektakla je Кlub Vitez iz Čelareva, u saradnji sa klubom Shogun iz Bačke Palanke, Sportskim savezom Bačke Palanke i Savezom Srbije za obaranje ruke.

Naš šampion Sava Vulović nastupio je u specijalnom programu Super mečevi. U ovim mečevima, koji se sastoje od pet rundi, šampioni iz Srbije, Češke, Mađarske, Slovenije i Crne Gore odmjerili su snage u 12 međusobnih duela, braneći boje svojih zemalja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 13:20