Vladan Spaić / Foto: VPSCG
26/07/2023 u 10:13 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Spaić: Treba da skupimo snagu, da igramo maksimalno i tražimo pobjedu

Vaterpolisti Crne Gore u četvrtak (07 sati) igraju sa Italijom u razigravanju za plasman od 5. do 8. mjesta

Vaterpolisti Crne Gore, nažalost, nisu uspjeli da se plasiraju u polufinale Svjetskog prvenstva u Fukuoki.

U dramatičnom meču četvrtfinala poraženi su od Grčke. Sada im predstoji borba za plasman od 5. do 8. mjesta, ali I tu će imati motiva.

Ako dobiju preostala dva duela, prvo Italija (četvrtka, 07 sati), izboriće plasman na naredni šampionat čiji će domaćin  biti Doha.

"I pored poraza od Grčke svi želimo da se podignemo, da se vratimo, završimo turnir na najbolji način i da na ovom Svjetskom prvenstvu uzmemo vizu za naredno u Dohi. Jako težak meč je iza nas, rekao bih da nam je falilo malo sreće, a ekipa je bila odlična i svi smo se borili kao lavovi. Nažalost to je sport, a sreća nije bila na našoj strani ovog puta”, poručio je mladi Vasilije Radović.

Iskusni Vlada Spaić vjeruje da igračima neće nedostajati motiva.

"Sigurno da nije lako opraviti se od tako teškog meča, prije svega mentalno. Mislim da smo dali maksimum, nedostajalo je i malo sreće. Za ekipu koja treba da raste svaki meč je bitan, tako i ovaj iako je za plasman od 5. do 8. mjesta. Treba da skupimo snagu, da igramo maksimalno i tražimo pobjedu. Italija sigurno neće odustati od svog stila - agresivnog i sa dosta plivanja. Mislim da moramo da ogovorimo na jednak način, da meč uvedemo u egal, budemo smireni i završimo onako kako mi želimo. I Italija će tražiti pobjedu kao i mi", zaključio je Spaić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:03