Гаврил Суботић / - фото: FACEBOOK.COM/SZVSC/
10/11/2021 u 11:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Суботић жели побједу и против ОСЦ-а

Ватеролисти Црвене звезде на тешком испиту у другом колу Лиге шампиона

Имали су ватерполисти Црвене звезде против Шпандауа идеалан повратак у Лигу шампиона након осам година.

„Црвено-бели” ће вечерас у 20.15 сати на свом базену имати тест који ће дати одговор да ли можда могу да се упусте у борбу за једно од прва четири мјеста у Б групи, која воде на фајнал-ејт.

На Дорћол долази вицепрвак Евро купа, ОСЦ.

Упали смо у слабиjу групу и имамо реалне шансе да се пласирамо на фајна-ејт. Скоро против свакога смо на нашем базену фаворити, осим Про Река. Чак бих се усудио да кажем да су остале екипе из групе никад слабије у последњих седам-осам година, тако да идемо на побједу и против Мађара – поручио је један од тројице Херцегновљана у тиму Црвене звезде, Гаврил Суботић.

Из Орвошија поручују  да због пренатрпаног календара нису имали превише времена да се спреме за, како су навели, тешко гостовање у Београду, али да долазе по побједу.

Црвена звезда има много провјерених ватерполиста, добар напад, брз ритам и квалитетне центре. Морамо бити дисциплиновани, посебно у одбрани и бити на свом највишем нивоу како бисмо стигли до побједе – казао је голман ОСЦ-а, Мартон Леваи.

У осталим мечевима Б групе Југ је велики фаворит против Марсеја, као и актуелни првак Про Реко у дуелу са Стеауом, док ће њемачки дерби играти Шпандау и Васпо Хановер.

Резултати и сатница

Група А: Јадран СТ – Динамо Тбилиси 15:13, Нови Београд – Олимпијакос 9:12, Раднички – Ференцварош 11:11, Бреша – Барселонета 14:12.

Пласман: Олимпијакос 6, Бреша 4, Барселонета 3, Нови Београд 3, Јадран СТ 3, Ференцварош 2, Раднички 1, Динамо 0.

Група Б (сриједа): Југ – Марсеј (19), Шпандау – Васпо Хановер (19), Црвена звезда – ОСЦ (20.15), Про Реко – Стеауа (21).

Пласман: ОСЦ 3, Југ 3, Про Реко 3, Црвена звезда 3, Шпандау 0, Стеауа 0, Васпо Хановер 0, Марсеј 0.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:59