Петар Тешановић / - Фото: Принтскрин
29/07/2021 u 10:31 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тешановић: Хрвати су нас надиграли, припремамо се за меч са Србијом

За меч са Казахстаном ћемо одмарати кључне играче, како би се што боље прпремили за меч са Србијом у посљедњем колу, казао је голман Петар Тешановић

Узалуд jе ватерполистима Црне Горе била одлична партиjа голмана Петра Тешановића. Ајкуле су претрпjеле други узастопни пораз на Олимпиjским играма. 

Након Шпаниjе, изабраници Владимира Гојковића су лоше одиграли и меч против Хрватске у оба правца и у последња два кола их очекуjе грчевита борба за пласман у четвртфинале.

- Тежак пораз, Хрвати су нас надиграли у свим сегментима игре. Потврдили су доминациjу на центарским позициjама, што се огледа у великом броjу наших искључења. Ниjе лако када се константно браните са играчем мање, велика jе потрошња енергиjе. То се прениjело и на напад, гдjе нас ништа ниjе ишло. Jедина позитивна ствар jе што смо изгубили са мањом разликом него што смо побиjедили Аустралиjу, па би у случаjу да Аустралиjанци не побиjеде никога до краjа групе, имали отворен пут ка четвртфиналу. Међутим, далеко jе то. Сада ћемо покушати само да се што боље припремимо за утакмицу против Србиjе, поред коjе нас очекуjе jош дуел са аутсаjдером Казахстаном. За меч са Казахстаном ћемо одмарати кључне играче, како би се што боље прпремили за меч са Србијом у посљедњем колу - казао jе Тешановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 08:44