Sjajjna partija Ivane Godeč / -FOTO: SRđAN BOLJEVIć
06/10/2024 u 17:45 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Veliki bod za "plave" protiv šampiona Evrope

Rukometašice Budućnosti remizirale sa Đerom (23:23)

Nije Đer pao u "Morači" ni nakon osam i po godina, ali je i bod protiv šestostrukog prvaka Evrope veliki kao kuća za rukometašice Budućnosti - 23:23.

Bod koji je potvrda da mladi tim Bojane Popović može da igra sa najjačima, a Đer je branilac titule i tim koji je u "Moraču" stigao kao lider sa tri pobjede u prva tri kola.

Ovog puta nije uspio da opravda ulogu favorita. Naišao je na veliki otpor "plavih" koje su kao što su i obećale odigrale hrabro i bez straha, i za taj pristup nagrađene su osvajanjem boda, prvog u B grupi Lige šampiona. "Pokazale su "plave" i karakter u finišu, anulirale minus tri (16:19) i mogle do pobjede, ali i ovaj bod je ogroman. Bod koji su slavile kao pobjedu i koji je ravan čudu.

Jelena Radivojević sa sedam golova i Ivana Godeč sa šest bile su najefiaksnije u timu Budućnosti, uz sjajnu partiju golmanke Hauge koja je imala 16 odbrana. Kod Đera najefikasnija je bila Haušer sa pet golova.

Nažalost, u naјvećoј crnogorskoј dvorani bilo je svega 800 gledalaca. Izabranice Boјane Popović zaslužuјu mnogo veću podršku. Bod protiv šampiona Evrope trebalo bi da bude naјbolja pozivnica za duel protiv Ludvizburga, koјi će gostovati u "Morači" naredne nedјelje i protiv koјeg će "plave" tražiti prvi triјumf ove sezone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 21:46