Сусрет у Скупштини / - Скупштина
07/07/2021 u 10:45 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Бечић очекује олимпијску медаљу од ватерполиста

Предсједник Скупштине разговарао са селектором и челницима Ватерполо савеза Црне Горе

Предсједник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић састао се данас са Ђуром Марићем, предсједником, Владимиром Гојковићем, селектором репрезентације и Мирзом Крцићем, предсједником Скупштине ватерполо савеза Црне Горе.

У непосредном разговору, предсједник Бечић упутио је још једном честитке поводом освајања златне медаље у Свјетској лиги као и пласман ватерполиста на Олимпијским играма рекавши да искреношћу међу собом и љубављу према својој земљи ватерполисти су изградили побједнички тимски дух и то је разлог континуираних успјеха“. Он је изразио задовољство чињеницом да ће наша Ватерполо репрезентација заиграти по четврти пут на највећој свјетској спортској смотри и изразио очекивање да ће овога пута историјском олимпијском медаљом још једном поносном учинити цијелу Црну Гору.

Током разговора, представници Савеза упознали су предсједника Скупштине са инфраструктурним изазовима у раду, нагласивши да уз помоћ државе и кроз одрживе изворе финансирања ватерполо клубова треба радити на јачању капацитета, како за адекватан третман сениора и вхунских спортиста као наших најбољих амбасадора, тако и за развој млађих селекција које представљају нашу будућност.

Предсједник Скупштине пожелио је селектору Гојковићу успјешан пут и добар пласман истичући да се, осјећа одлична хемија у репрезентацији и хомогеност екипе а све то је резултат маестралног вођења селектора Гојковића “уз констатцију да ће са поносом пратити игру црногорских „златних ајкула“.

Овом приликом, селектор ватерполо репрезентације Црне Горе Владимир Гојковић, поклонио је предсједнику Бечићу лопту са потписима свих играча ватерполо репрезентације Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 02:37