Карате камп / - КК Искра
30/08/2021 u 08:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО -ФОТО) Карате камп "Дјеца не памте добре дане испред ТВ-а"

Камп је била идеална прилика за јачање свијести о потреби за физичком активношћу, упознавањем дјеце са благодетима природе, али и са играма за које им није потребан телефон и тв екран

Током викенда, завршен је 5. по реду Искрин карате камп, уз слоган “Дјеца не памте добре дане испред ТВ-а”. Домаћин кампа је и ове године било Етно село Монтенегро, док се кампом руководили предсједник и тренер клуба Вук Жарић, као и тренер Ненад Војиновић. Четрдесет учесника је имало привилегију да унапредјује своје психо-физичке способности, те предстојећу такмичарску сезону спремно дочека.

“Наш камп из године у годину постаје све бројнији, што је знак да радимо праве ствари. Трудимо се да сваке године унапредјујемо могућности кампа, и то не само из области тренажног процеса. Ове године су наши каратисти богатији за знање који су им прењели припадници Војске Црне Горе. Захваљајући њиховим презентацијама, дјеца данас знају како да запале ватру без шибице и упаљача, како да разликују јестиве гљиве, како да снадју у природи, и још много других корисних ствари. Заиста, смо захвални Војсци Црне Горе на њиховом односу, којим су по ко зна који пут доказали да су у увјек у служби градјана.”- изјавио је Жарић.

Камп је била идеална прилика за јачање свијести о потреби за физичком активношћу, упознавањем дјеце са благодетима природе, али и са играма за које им  није потребан телефон и тв екран.

“Брезна се као наша база за припреме показала као изузетно талична. Податак да данас у клубу имамо 30 репрезентативаца у разним узрасним категоријама, чини нас изузетно поносним и срећним. Истовремено, податак који нас обавезује да наставимо да радимо, још више и још јаче. У току дана смо имали три тренинга, као и разноразне едукативне радионице” – изјавио је тренер Војиновић.

Пред такмичарима “Искре” је изузетно важан такмичарски период, гдје их очекују бројна искушења. Провјеру своје форме имаће већ почетком септембра на “Купу Шампиона”, затим оне најбоље очекује наступ на Свјетској лиги младих у Истанбулу (15.-19. Септембар), Европске игре малих земаља (Подгорица, 24.септембар), и у Октобру Балканска првенства.

Надамо се сјајним резултатима каратиста Искре, уз поруку Рачунамо на њих.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 10:54