Budvani ušli u istoriju / -FOTO: RTV BUDVA
25/10/2023 u 09:03 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vukotiću i Pešiću zlato u Rijadu

Veliki uspjeh crnogorskih džiu džicu reprezentativaca na Svjetskim igrama borilačkih sportova, međunarodnom multi-sportskom događaju koji se organizuje svake četvrte godine pod pokroviteljstvom MOK-a, a okuplja najbolje takmičare iz svjetskog sporta u 16 borilačkih disciplina

Fantastičan uspjeh crnogorskih džiu džicu reprezentativaca Stefana Vukotića i Filipa Pešića na Svjetskim igrama borilačkih sportova u Rijadu.

Članovi Džiu džicu kluba Budva su osvojili zlatnu medalju u duo klasik sistemu.

Svjetske igre borilačkih igara su međunarodni multi-sportski događaj koji se organizuje, kao i Olimpijske igre svake četvrte godine pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog komiteta, a okuplja najbolje takmičare iz svjetskog sporta u 16 borilačkih disciplina. 

Samo učešće na Svjetskim igrama borilačkih sportova je veliki uspjeh, a osvajanje zlatne medalje u takvoj konkurenciji zahtijeva vrhunsku fizičku spremnost, mentalnu snagu i neizmjeran trud. Crnogorska džiu džicu reprezentacija je dokazala svoju izvanrednu sposobnost i posvećenost ovom sportu, donoseći radost i ponos svojoj zemlji.

Crnu Goru u Saudijskoj Arabiji predstavlja i svjetski šampion Dejan Vukčević.

Crnogorske reprezentativce predvodi selektor Nikola Prodanović

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. septembar 2024 09:21