Dr Nikola Bulatović / -FOTO: POK CG
29/08/2024 u 18:49 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zdravstveni bilten crnogorskih paraolimpijaca odličan

Šef medicinskog tima u Parizu Nikola Bulatović istakao da su svi spremni i da jedva čekaju početak takmičenja na Paraolimpijskim igrama

Zdravstveni bilten crnogorskih sportista je na odličnom nivou, svi su spremni i jedva čekaju početak takmičenja na Paraolimpijskim igrama u Parizu, kazao je šef medicinskog tima Nikola Bulatović.

On je kazao da su sportisti u prethodnom periodu odradili zdravstvene preglede i uradili antidoping testove u Podgorici.

-U pripremnom periodu naši sportisti nijesu imali povreda i njihovo zdravstveno stanje je na odličnom nivou, što je dobar preduslov za nastup na Paraolimpijskim igrama, rekao je Bulatović agenciji MINA.

On je naglasio da su uslovi za boravak u Paraolimpijskom selu izvanredni.

-Sve pohvale organizatoru, sve funkcioniše u najboljem redu. Uslovi u selu ne mogu se uporediti ni sa jednim sa šampionatom Evrope ili svijeta na kojima sam učestvovo, rekao je Bulatović.

Govoreći o zdrastvenoj zaštiti sportista, on je pohvalio Medikal centar u Paraolimpijskom selu, navodeći da je odlično opremljen i da je dostupan 24 sata.

-Imamo sve resurse na raspolaganju i očekujem da će zdrastveni tim, ukoliko bude potrebe, moći da odgovori na pravi način, zaključio je Bulatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 20:55